Na een lange warme zomer en een aangename nazomer is de herfst dan nu écht aangebroken. Temperaturen zakken en de dagen worden korter. Het najaar is gestart!

Om de komende maanden goed en vooral gezond door te komen, geven we je graag wat tips mee over het gebruik van K2 en D3 supplementen en onderaan vindt je veel informatie over onze nieuwe herfstactie die helemaal in het teken staat van een gezonder, vitaler én energieker lichaam.

Dus scroll ook zeker even naar beneden of klik hier als je te nieuwsgierig bent.

 

Eqology K2+D3 is een anti-aging supplement dat direct bijdraagt aan het gezond houden van je hart en botten. Gezondheid van binnenuit is zo belangrijk zeker in deze donkere herfst- en wintermaanden. Vitamine D is een van de weinige vitamines die ons lichaam zelf kan aanmaken.

Voor deze aanmaak is UVB-straling van het zonlicht nodig en de zon komt hier bij ons in deze periode, helaas, vaak te weinig tevoorschijn. Het is dan ook niet verrassend dat heel wat mensen een vitamine D-tekort hebben.

 

Ga Vitaal de Winter In

 

Waarom K2?

Vitamine K is een minder bekende vitamine, maar daarom niet minder belangrijk voor je lichaam. Naarmate we ouder worden, krijgen de meeste mensen stijvere bloedvaten, hetzij als gevolg van een verlies van elasticiteit of door verkalking van de bloedvaten. Daarnaast draagt vitamine K bij aan het onderhouden van gezonde botten.

Er zit heel weinig vitamine K2 in het typische Westerse eetpatroon. Het menselijk lichaam produceert wat vitamine K2 in het onderste deel van de dikke darm. Het probleem is dat de dunne darm deze in vet oplosbare vitamine in zeer kleine hoeveelheden absorbeert. De vitamine wordt gemaakt door de “goede” bacterie Basillus natto, dat gebruikt wordt om sommige soorten voedingsmiddelen te gisten.

Vitamine K en D werken samen

Vitamine K2 en vitamine D3 samen zorgen ervoor dat calcium makkelijk wordt opgenomen in de bloedbaan vanuit de darmen en vervolgens vervoert wordt naar botten en tanden. Op die manier kan calcium zijn verstevigende functie uitoefenen en voel je je sterker.

Menaquinon-7

In het Eqology K2+D3 supplement zit menaquinon-7 verwerkt. Dit is een krachtige, natuurlijke vorm van vitamine K2 geproduceerd door fermentatie. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat MK-7 de meest effectieve vorm van vitamine K is om de status in het lichaam te optimaliseren.

Dosering

De aanbevolen dosering van Eqology K2+D3 is 1 softgel per dag.

 

Koop hier jouw EQology K2+D3

 

Herfstactie: Detox je lichaam én mind!

Nu is dé tijd om je weerstand te boosten en je voor te bereiden op de winterdagen die eraan komen. De SKiNRGY Detox helpt je weer fit te voelen en gezond te blijven op een natuurlijke manier.

Dagelijks wordt ons lichaam geconfronteerd met het verwerken van gifstoffen. Er zijn twee soorten gifstoffen: Gifstoffen van buitenaf zoals bijvoorbeeld door luchtverontreiniging, medicijnen, alcohol, suikers, straling en pesticiden en metalen in onze voeding. En gifstoffen die door ons eigen lichaam worden geproduceerd.

Sommige van de gifstoffen van buitenaf zijn makkelijk te beinvloeden en andere minder makkelijk. Ondanks dat deze stoffen wel stress opleveren voor je lichaam en de processen in je lichaam kunnen verstoren.

De gifstoffen die je lichaam zelf produceert moeten op de juiste manier jouw lichaam verlaten. Wanneer organen of de lymfe- en bloedcirculatie minder goed functioneren worden de afvalstoffen helaas vaak in de vetcellen opgeslagen. Deze stoffen kunnen moeilijk zelf het lichaam verlaten en dat brengt schade aan.

Daarom is het goed om een aantal keer per jaar de boel weer even op te schonen door middel van een detox. Het is wel belangrijk dat dit op een verantwoorde manier gebeurd zodat de giftstoffen die worden vrijgemaakt tijdens de detox op de juiste manier het lichaam verlaten.

Het programma bestaat uit:

  • Laviesage detox box; Een eenvoudig te volgen programma dat alles biedt om stap voor stap aan de slag te gaan met dagprogramma’s met heerlijke recepten en nuttige tips. Inclusief suppletie en boodschappenlijst
  • 3 x ontspannende Vibra behandelingen; Deze behandeling zorgt voor ultieme ontspanning tijdens jouw 11 daagse detox en zorgt dat je na deze behandeling ontspannen, fit & vitaal bent!
  • Vitality Check; krijg direct inzicht hoe het is met jouw vitaliteit!

Aan het eind van jouw SKiNRGY Detox traject evalueren we samen hoe de afgelopen weken zijn gegaan. En vooral: hoe jij je met deze resultaten ook in de toekomst fit en vitaal blijft voelen.

De normale prijs van dit totale pakket is € 675,-
Boek jij je SKiNRGY Detox programma in oktober 2022?

Dan betaal je slechts € 397,50

Na deze detox van het lichaam neemt het een nieuwe standaard aan. Hiermee verhoog je de kans dat je nieuwe body, mind-set, huid, gewicht en lifestyle blijft zoals het dan is.

Zo ga je fit en vitaal de komende herfst/ winter periode in!

Maak nu een afspraak en begin zo snel mogelijk met jouw SKiNRGY Detox!

 

Je mag ook even bellen of appen om een afspraak in te plannen 06 154 239 80 (di-do-vrij-za).
We wensen je een knusse en vooral gezonde herfst toe!

Liefs, José en Team SKiNRGY

 

Let op: Je hebt nog tot en met 15 december 2022 om het SKiNRGY DETOX programma voor de speciale actieprijs te scoren!

José Conrads

Al jaren zit ik in de beautybranche en heb vele veranderingen en hypes gezien. Door Covid is mijn beeld naar de beautywereld anders geworden. Deze intense periode heeft mij laten inzien dat goed zorgen voor jezelf en verlengstuk is van goed zorgen voor de ander. Een gezond lichaam maakt dat je beter functioneert en blijer bent. Je kan je bedenken dat als je dit realiseert, je enorme resultaten kunt behalen zowel fysiek als mentaal. Een lichaam dat in balans is zorgt voor een mind dat balans heeft. Het ene kan niet zonder het andere. Dat is de focus van SKiNRGY en deze visie deel ik graag met jou in mijn artikelen en nieuwsbrieven op onze website.