Hectiek, stress, drukke baan, kinderen, té weinig uren in de dag. Ken je dat gevoel?

Wij gebruiken een speciale, bewezen methode die het probleem van binnenuit aanpakt. Door jouw lichaam te resetten worden blokkades opgeheven en ontspant je lichaam. Hoe fijn zou het zijn om meer ontspannen de dag door te komen, je minder vermoeid te voelen en weer vitaler te zijn? Ervaring heeft uitgewezen dat je met 6 behandelingen een significant verschil zal ervaren.

De Vibra B behandeling is pijnloos is en geeft geen schade aan de huid en het lichaam. De combinatie van werken op jouw lichaam en signalen afgeven aan de brein, maakt dat 20 minuten behandelen met de Vibra-B gelijk staat aan 2 uur training. Training geeft jouw lichaam vitaliteit, ontspanning, doorbloeding etc. En als je al moe bent, kan de sportschool net teveel voor je zijn.

Tijdens deze behandeling lig je ontspannen, krijg je een koptelefoon met heerlijke muziek op en kan je je wanen op een plek waar jij graag wilt zijn.

SKiNRGY is het eerste instituut in Nederland die deze unieke methode aanbiedt. Dus; Ben jij toe aan RUST, HELDERHEID en ONTSPANNING? Bel ons en maak een afspraak voor een intake. Wij bekijken graag samen met jou wat een geschikt behandelplan is voor jouw lichaam en geest.

Maak hier jouw afspraak online Of bel: 020-2440147

WAT IS VIBRA-B EN WAT ZIJN DE RESULTATEN?

De Vibra-B technologie is ontwikkeld in samenwerking met de belangrijkste Europese Universiteiten en klinieken. Het is een innovatief apparaat welke het mogelijk maakt om het lichaam middels vibraties te activeren op een zeer aangename manier met als hoofddoel: een betere kwaliteit van leven!

De Vibra-B geeft het lichaam vibraties. Deze vibraties worden gegeven middels transductors die we op het lichaam aanbrengen. De vibraties zijn vanaf 40-300HZ, afhankelijk van de doelstelling pakt het programma zijn instelling om het optimale resultaat te bieden.

Een van de belangrijkste redenen waarom wij bij SKiNRGY hebben gekozen de Vibra-B behandeling toe te voegen aan ons concept is dat het pijnloos is, geen schade aan de huid en het lichaam geeft. En, naast werken op het lichaam, geeft het apparaat signalen af aan de brein. Dit is zeer uniek omdat hiermee we ook op de oorzaak van een probleem kunnen werken en bewezen oplossing kunnen bieden voor diverse behandelindicaties.

 

Door activering van de spieren als bio-activator waarbij de zenuwreceptoren lichaamsreacties geven die zeer intens zijn. 20 minuten behandelen met de Vibra-B staat gelijk aan 2 uur training!
Tevens is er een activatie van de lymfatische en vasculaire functies via het centrale zenuwstelsel stelsel voor directe epidermis doorbloeding. Hierdoor kunnen we met de Vibra-B ons richten op verschillende problemen die voortkomen uit stress, een ongezonde lifestyle en veroudering.

 

BOEK NU JOUW AFSPRAAK

José Conrads

Al jaren zit ik in de beautybranche en heb vele veranderingen en hypes gezien. Door Covid is mijn beeld naar de beautywereld anders geworden. Deze intense periode heeft mij laten inzien dat goed zorgen voor jezelf en verlengstuk is van goed zorgen voor de ander. Een gezond lichaam maakt dat je beter functioneert en blijer bent. Je kan je bedenken dat als je dit realiseert, je enorme resultaten kunt behalen zowel fysiek als mentaal. Een lichaam dat in balans is zorgt voor een mind dat balans heeft. Het ene kan niet zonder het andere. Dat is de focus van SKiNRGY en deze visie deel ik graag met jou in mijn artikelen en nieuwsbrieven op onze website.